Wooden interior with glazed area
Effectively designed space. Harmony between living and storage spaces

The house is designed by the Alts Design Office studio, in order to create in addition to adequate living spaces for five people even spaces for storage inside the house, trying not to sacrifice space for the family

The 150sqm apartment is located in an excellent location, close to the station

White wall with wooden entrance door

The family's way of life has been improved by improving the space for storing objects that does not sacrifice living space

White wall with wooden entrance door

In this way, different parts act as storage spaces, such as stairs and desks

White wall with wooden entrance door

The remaining empty space is used for children's games

White wall with wooden entrance door

In this way we were able to combine the spaces intended for everyday life and those for storing objects, in great harmony

White wall with wooden entrance door

Gallery