Wooden house with circular window
Carefully designed interior. Perceptive richness enhances the living experience

The Bureau Daniel Zamarbide studio, through the study of domestic spaces, renovates a chalet starting from the design of its interior, completely covered in birch wood, creating new spatial connections

The starting point of the project is the interior of the house and the relationship between the spaces. The result is a two-storey chalet containing voids capable of evoking bodily sensations and projecting one's own perception into space

Kitchen and interior in birch wood

Perceptive experiences continuously enrich the living experience. The interior volume is completely lined with birch wood and the spatial connections are favoured to multiply and improve the viewpoints

Kitchen and interior in birch wood

The holes in the facade affirm the contemporaneity of the building which will fade with time, becoming part of the vernacular nature of the building. The interior is designed with extreme care and delicacy in details

Kitchen and interior in birch wood

Gallery